Over

nieuws Lisavanacquoij 28

Wil jij je eerste jaar goed beginnen? Dan is het INTRO Festival Den Bosch op donderdag 29 augustus the place to be! Je krijgt de kans om jouw nieuwe stad te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en samen met alle studenten van Avans, Fontys, HAS, Koning Willem 1 College en JADS en de studentenverenigingen van Den Bosch kun je helemaal los gaan op onze toffe line-up.

Naast de line-up van de mainstage, is er nog genoeg te beleven. Maak kennis met verschillende studentenverenigingen, onderneem diverse activiteiten met je klasgenoten en vrienden of ga op ontdekkingsreis bij een andere stage. Genoeg redenen dus om naar het INTRO Festival Den Bosch te komen! Zien we je donderdag 29 augustus op het Residentieplein, schuin tegenover de HAS en Avans op de Onderwijsboulevard?

Ondertussen hoef je niet stil te zitten, als jij zelf of een van je vrienden een opkomende DJ is, krijg je de kans om mee te doen aan de Battle of the DJ’s in Den Bosch. Dit is niet zomaar een Battle, de winnaar van de Battle of the DJ’s wint namelijk een plek op de mainstage op het INTRO Festival in Den Bosch. Deze kans wil je toch niet laten schieten?