Update INTRO Festival

foto corona

Ook wij als organisatie van het INTRO Festival Den Bosch hebben natuurlijk te maken met alle perikelen rondom het coronavirus. Voorlopig gaan wij er echter nog steeds vanuit dat het festival op 3 september gewoon doorgaat en we jullie een mooi feestje kunnen voorleggen bij de start van het nieuwe studiejaar!

Nieuwe locatie

Zoals je wellicht al heb meegekregen hebben we een nieuwe locatie gevonden voor ons mooie festival: Festivalterrein Sportiom! Het festival is toegankelijk voor studenten van Avans Hogeschool, HAS, Fontys Den Bosch, Helicon, JADS en KW1C. Voordeel van deze nieuwe locatie is dat we ruimte genoeg hebben voor iedereen.

BBB digitaal

Één van de aanpassingen is dat we de doorgaans drukbezochte BBB (brainstorm, bier & bitterballen) bijeenkomsten vanwege het coronavirus anders gaan insteken en wel digitaal. Zo kan je nog steeds je zegje doen mbt de invulling van het festival. De eerste digitale BBB is op maandag 30 maart tussen 15.00 en 16.00 uur. Wil je meepraten, mail naar hbointro@avans.nl.

E-ticket

Ook dit jaar is het festival gratis maar kom je alleen binnen met een geldig ID en je persoonlijke E-ticket. In mei krijgen alle studenten per mail een uitnodiging toegestuurd met een aanmeldlink. Schrijf je in en je ben er bij!

De komende periode zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen mbt het INTRO Festival in Den Bosch. Hou de website en de socials in de gaten en mis niks!

Stay safe!
Stay positive!